Zoeken

Verandering Ledenadministratie

04 februari 2021  -  Algemeen
De ledenadministratie van onze vereniging wordt vanaf 6 februari ingevuld door Elly de Valk, die momenteel als bestuurslid al de contacten met onze sportaccomodaties onderhoudt.   

Wandel Challenge gestart

26 januari 2021  -  Algemeen
De wandel-challenge is van start gegaan.  30 team lopen of het Pieterpad, naar Rome of naar Santiago de Compostella. Kijk hoever er al gelopen is op onze wandel-challenge pagina

Beweegboeken en beweegvideos

09 december 2020  -  Algemeen
Nu onze docenten weer de (meeste) kunnen geven, zullen er geen nieuwe beweegboeken of beweegvideos worden toegevoegd. De eerder gemaakte versie blijven via onze website beschikbaar.

Workshop Route.nl door Anja

19 november 2020  -  Algemeen
Op woensdag 18 november heeft Anja een workshop route.nl gegeven via Zoom. Met 6 belangstellende deelden we het scherm en heeft Anja ons door het hele programma van route.nl geleid en ons de mogelijkheden laten zien, zodat we de komende maanden heerlijke wandelingen kunnen maken ook in een andere omgeving. Door de app te gebruiken zie je hoeveel wandelingen er in jouw buurt liggen die je no...

Beweegboek om tijdens corona te blijven bewegen

07 november 2020  -  Algemeen
Om tijdens de coronaperiode toch in beweging te blijven hebben de 4 sportverenigingen de handen ineen geslagen. Onder Beweegboek staan oefeningen en links naar filmpjes om thuis mee aan te slag te gaan. Elke maandag, woensdag en vrijdag zal er een nieuw boek op de website komen.