Zoeken

Jaar en les rooster seizoen 2021-2022

07 juli 2021  -  Algemeen
De jaarkalender en het voorlopige lesrooster voor het seizoen 2021-2022 is nu beschikbaar.

Beweegboeken en beweegvideos

09 december 2020  -  Algemeen
Nu onze docenten weer de (meeste) kunnen geven, zullen er geen nieuwe beweegboeken of beweegvideos worden toegevoegd. De eerder gemaakte versie blijven via onze website beschikbaar.

Workshop Route.nl door Anja

19 november 2020  -  Algemeen
Op woensdag 18 november heeft Anja een workshop route.nl gegeven via Zoom. Met 6 belangstellende deelden we het scherm en heeft Anja ons door het hele programma van route.nl geleid en ons de mogelijkheden laten zien, zodat we de komende maanden heerlijke wandelingen kunnen maken ook in een andere omgeving. Door de app te gebruiken zie je hoeveel wandelingen er in jouw buurt liggen die je no...

Beweegboek om tijdens corona te blijven bewegen

07 november 2020  -  Algemeen
Om tijdens de coronaperiode toch in beweging te blijven hebben de 4 sportverenigingen de handen ineen geslagen. Onder Beweegboek staan oefeningen en links naar filmpjes om thuis mee aan te slag te gaan. Elke maandag, woensdag en vrijdag zal er een nieuw boek op de website komen. 

Nog geen Pilates lessen in Malden

11 oktober 2020  -  Algemeen
De start van onze Pilates lessen in Malden is uitgesteld vanwege onvoldoende aanmeldingen. Zodra er voldoende aanmeldingen ontvangen zijn, zullen we starten met Pilates lessen in Malden op de vrijdagochtend, van 11:00 tot 12:00 in het Sportcentrum.